Universell bruk av ledd glasslins

- Aug 13, 2018-

Påføringen av glassobjektiv av optisk LED-projektorlampe er svært viktig. Det kan øke lysstyrken og fokuseringen av projektorlampen. Det er mye brukt i vårt liv på grunn av høy lysstyrke, lavt energiforbruk og lav varme.

LED-projektor glasslinser kan brukes til innendørs lokal belysning, grønn landskapsbelysning, billboardbelysning, medisinsk og kulturell belysning og andre spesielle fasiliteter, bar, dansesal og andre steder for underholdning atmosfærebelysning og god varmespredning, redusere sannsynligheten for feil, så LED-projektor glass linse har blitt mye brukt.

Jiangsu Nantong Chengfeng Optoelektronisk Technology Co, Ltd er den største profesjonelle optiske glass linse produsenten i Kina, med den største produksjonskapasiteten per produksjonslinje per dag, den høyeste grad av automatisering av utstyr og den sterkeste evne til optisk design og utvikling. Selskapet hovedsakelig engasjert i LED eller COB optisk glass linse optisk design, optisk glass linse åpning, optisk glass linse pressing.

Optisk glasslinser inkluderer vanlig LED optisk glasslinse, høy effekt integrert COB optisk linse, spesiell industriell glass optisk linse. LED-linser med høy effekt: Vanligvis tilgjengelig for 3w-100w LED eller COB, som sekundære optiske distribusjonslinser finnes i belysningsarmaturer. Objektivene er laget av komprimerte glasslinser, som har fordelene ved høy transmittans, enkel installasjon og bruk, og lave kostnader for generelle lamper og lanterner.

Som profesjonell produsent av optiske glasslinser, kan Chengfeng Photoelectric Company lage linser i henhold til kundens tegninger. Vi kan også designe optiske linser og optiske linser av vårt firma. Etter at kundene har bekreftet design, kan vi åpne de optiske linsene og trykke glasslinsene. Som et av de største optiske glasspressene i Kina, har vårt firma et profesjonelt team av optiske designingeniører for glasslinser. Kjernen optiske designere har 20 års erfaring i optisk design. I tillegg har Chengfeng Photoelectric Company rik erfaring med optisk linseform-åpningsteknologi og mange års kompetanse innen trykkteknologi. Arbeid er en kraftig garanti for kvaliteten på optiske glasslinser.