LED Street Light Lens Basic Concept

- Aug 13, 2018-

Gatelyktslinsen er laget i henhold til loven om lysbrytning. Et objektiv er en optisk komponent laget av transparent materiale. Gatelyktlinsen er en refraktor hvis brytningsoverflate er to sfæriske overflater, eller en sfærisk gjennomsiktig overflate. Den har et ekte bilde og et virtuelt bilde. Objektiver kan generelt deles inn i to brede kategorier: konvekse linser og konkave linser. Den sentrale delen er tykkere enn kantdelen, som kalles en konveks linse, som har tre typer konvekse, konvekse, konvekse og konkave. Den sentrale delen er tynnere enn kantdelen, som kalles konkav linse, flat konkav, konveks og konkav.

LED-linser er generelt: silikonlinser, fordi silikon er motstandsdyktig mot høye temperaturer, så det er vanligvis pakket direkte på LED-brikken. Generelt er silikonlinsen liten i volum og har en diameter på 3-10 mm. LED-objektivet er generelt nært forbundet med LED-lampen, og det bidrar til å forbedre lysutvinningseffektiviteten til lysdioden og det optiske systemet der objektivet endrer lysfeltfordelingen av lysdioden.

LED-objektivet er et optisk system som er nært forbundet med LED-en og bidrar til å forbedre LED-uttrekkseffektiviteten og endre lysfeltfordelingen av LED-en. Høy-effekt LED-objektiv / reflektor brukes hovedsakelig til å samle og styre lys av LED-kildelyseprodukter med høy effekt. LED-objektivet med høy effekt danner lysfordelingskurven i henhold til vinkelen til de forskjellige lysdiodene, og øker den optiske refleksjonen for å redusere lyset og redusere lysets effektivitet.