Betydningen av LED linser

- Aug 13, 2018-

Light - emitting diodes er bare indikatorer hvordan maskinene fungerer når de først inn vår verden. De kommer i tre grunnleggende farger: rødt, gult og grønt, akkurat som de fleste gatebelysning bruker disse tre farger. På den tiden, hemmeligstemplet ikke har mye makt: en 20-square-centimeter lysdiode matrise hadde en samlet effekt på ikke mer enn 5 w, så diodene ikke kan brukes til belysning hele. Folk brukte senere høyeffekts hemmeligstemplet for lys, samtidig LED-objektiv er spesielt viktig.

Ledet linser er vanligvis laget av silica gel for assistert luminescence av lys emitting diodes, fordi silica gel er mer varmebestandig, gjennomsiktige og kan hindre skade forårsaket av mekanisk vibrasjon. I tillegg silica gel har molding høy hastighet og god plastisitet, og kan være direkte og tett limt LED overflaten eller over. Overflaten av LED er glatt og lystransmisjon evnen er forbedret. Linsen er også innkapslet i multi-Angle innkapsling, som tillater større, mer samlet lys av lysdioder.

LED-objektiv er en smart optisk enhet, sin presisjon kan ligne på linsen linsen av digital SLR kameraet, derfor linsen transmisjon, turbiditet, tetthet, termisk stabilitet, maksimum driftstemperatur og så videre har streng kontroll og krav. Derfor produksjon av denne typen LED emballasje linsen må utføres i et støvfritt miljø, operative personalet må også bruk en støvmaske etter dusj, hodeplagg, klær i produksjon verkstedet. Merk også at god lampen lagres i et støvfritt normalt miljø og må være helt forseglet.