Rollen av LED High Power Solar Street Light Glass Lens

- Aug 13, 2018-

De små lyskildeegenskapene til LED-chips kan enkelt oppnå nøyaktig lysfordeling og sekundær optisk optimaliseringsdesign, nøyaktig styre lysretningen, distribuere lyset til de nødvendige lysveiene, for å hindre lysforurensning og blending. Sekundær optikk er en viktig kobling som direkte bestemmer utgangseffektiviteten, fordelingen, ensartetheten og refleksgraden av LED-lampelinsen. Grønn byveisbelysning krever at LED-gatelamper produserer rektangulære flekker som bare dekker veien, og for å minimere lysforurensning til andre steder utenfor veien, som boligbygg og bygninger.

Det meste av den kraftige hvite LED-spotten i det eksisterende markedet er sirkulær. LED-belysninger uten sekundær optisk belysningsdesign, og deretter opplyst på veien, vil være en "rund kake", om lag halvparten av stedet vil bli spredt utenfor veien og bortkastet, og stedet i midten vil være relativt lyst, for å gradvis mørkere rundt. Når lampen er installert på veien, vil det være en klar fordeling av lyse og mørke flekker mellom lampen, noe som fører til visuell tretthet til føreren og forårsaker ulykker. I dette tilfellet kan LED-gatelamper ikke kalles "energibesparende" og "grønn belysning".

LED-objektiv på lampelyset av lysfordelingsteknologi, rimelig kontroll av lysfordeling, slik at stedet er rektangulært, for å sikre den ideelle veiets lysstyrke og ensartethet samtidig, eliminere blendingen av vanlig høy effekt LED-gatelampe og høy effekt LED-lampe energibruk til ekstreme, ingen lys forurensning. LED-objektiv har ultra høy uniformitet, hvis designet for en bestemt scene kan oppnå mer enn 85%. Lysfordelingskurven er optimalisert i henhold til de faktiske veiforholdene. Kurven har en perfekt luftskiveform i C0-C180 retning og selvdebøyningsvinkel i retning C90-C270 kan nå mer enn 15 grader. Den geometriske bruksforholdet (forholdet mellom det nødvendige belysningsområdet og det faktiske belysningsområdet) kan økes til mer enn 80% innenfor det angitte anvendelsesområdet.